Workshop evenement

Gebruikersbeleving
toegepast op kantoor

Bewezen optimale gebruikersbeleving

Hoe zorgt u dat bewuste keuzes in uw kantoorinrichting meewerken in het behalen van uw organisatiedoelen?

Organisatiedoelen? Jazeker. Met kantoorinrichting! Door het bewust inzetten van uw inrichting, het gebruik van o.a. geuren, kleuren, akoestiek, zichtlijnen en materialen, kunt u meewerken in het behalen van organisatiedoelstellingen. Voor bijvoorbeeld Human Resources, Duurzaamheid, Verkoop en Marketing.

Daarvoor proberen we de ‘optimale gebruikersbeleving’ te creëren, voor een specifieke taak of concreet doel. Hoe kunt u bijvoorbeeld zorgen voor medewerkers die gezonder zijn? Hele afdelingen die meer productief of meer tevreden zijn? De antwoorden op die vragen komen natuurlijk niet alleen uit ervaring en gezond verstand, maar vooral uit de wetenschap! Maasdam zet de kennis van o.a. omgevingspsychologie in om de juiste keuzes te maken voor specifieke ruimtes en kantoren.

Tijdens dit evenement nemen wij u mee in de wereld van de optimale gebruikersbeleving. Aan de hand van verschillende workshops gaat u opzoek naar de optimale gebruikersbeleving op uw kantoor!

Het programma

  • 14.30
  • Inloop met koffie
  • 15:00
  • Workshop
   Gebruikersbeleving toegepast op kantoor
   1. De workshop bestaat uit een uitgebreide combinatie van theorie en praktijk, toegespitst op uw eigen organisatie of afdeling.
   2. Uw wordt meegenomen in de omgevingspsychologie en we zoomen in op verschillende specifieke theorieën.
   3. We gaan aan de slag voor uw eigen organisatie, u brengt in kaart wat de gebruikersbeleving is in uw organisatie, wat de verschillende soorten gebruikers zijn en hoe die effect hebben op elkaar.
   4. Uiteindelijk combineren we de inzichten over uw organisatie en de kennis uit de theorieën, tot een aantal aandachtspunten en handvatten voor uw specifieke (her)inrichtingsproject.
  • 17.00
  • Borrel